29 d’abril, 2008

moltes gràcies

per recordar-te’n de mi Maria Jesús i donar-me aquest premi “blog dorado”. Felicitats a la resta d’afortunats. Repeteixo el que vaig escriure dies abans. Encara no conec com funciona, per allò d’ésser novata. Fa poc que volto per aquí i a part d’estar espantada, demano disculpes per la meva ignorància.

Aquesta “família” creix més ràpid del que jo puc assimilar i estic descobrint molt lentament blogs que son molt interessants, plens de proses i poesies magníficament escrites, reflexions que et deixen amb interrogants interns. Pensaments profunds. Precioses fotos, cançons que’t fan anar amunt i avall amb el túnel del temps. Comentaris que traspassen les lletres escrites i arriben molt propers.

En definitiva, m’envaeix una sensació molt difícil d’explicar, i cada dia que passa, em pregunto si seré capaç de mantenir la calma i estar a l’alçada de qui em pugui llegir, ja que hi han autentiques meravelles dins la red.

Sense dubtar-ho ni un moment, el millor premi es tenir les vostres visites, els vostres comentaris, i espero, com a amics, ja que per a mi la virtualitat no és més que una porta d’entrada. Si a més, resulta que us agrada, encara que només sigui una miqueta qualsevol dels escrits, que més puc demanar………..

Només queda un agraïment, gràcies a tu, que no tens blog, però que vas donar-me la idea de posar-ho per escrit. Saps que m’agradaria poder-ho compartir i celebrar.

Vull fer arribar aquest premi a:

mtrodesm.blogspot.com
sentimientosdealgodon.blogspot.com
sonquatredies.blogspot.es
zonadeu.blogspot.com
Nadaq te lo daria a ti también, pero veo que te lo acaban de dar. Se puede repetir ¿?

dolors
29 d’abril 2008

*no se si sabré sortir-me en penjar el premi en aquesta pàgina*

muchas gracias por acordarte de mi Maria Jesús y darme éste premio “blog dorado”. Felicidades al resto de afortunados. Repito lo que escribí dias antes. Aún no conozco como funciona, por eso de ser novata. Hace poco que estoy en éste mundo y además de estar algo asustada, pido disculpas por mi ignorancia. Esta familia crece más rápido de lo que puedo asimilar y estoy descubriendo muy lentamente blogs que son muy interesantes, prosas y poesias magnificamente escritas, reflexiones que te llenan de interrogantes. Fotos preciosas, canciones que te llevan a través del túnel del tiempo. Comentarios que traspasan los escritos y llegan muy próximos. En definitiva, me invade una sensación muy dificil de explicar, y cada día que pasa, me pregunto si seré capaz de mantener la calma y estar a la altura de quién pueda leerme, ya que en la red, hay autenticas maravillas. Sin dudarlo ni un momento, el mejor premio es tener vuestras visitas, vuestros comentarios, y, espero teneros como amigos, ya que para mi la virtualidad no es más que una puerta de entrada. Si encima, resulta que os gusta, aunque sólo sea un poquito, cualquiera de éstos escritos, que más puedo pedir……. Sólo me queda dar un último agradecimiento, gracias a ti, que no tienes blog, pero que me diste la idea de ponerlo por escrito. Sabes que me gustaria poderlo compartir y celebrar. Quiero hacer llegar éste premio a:

13 comentaris:

M. J. Verdú ha dit...

Hola, bonica. El premi te'l tens més que merescut perquè llegint el teu blog, descobreixo a una persona meravellosa, plena de bons sentiments i dolces emocions. Realment, al teu blog m'hi trobo com a casa. És bo que et pengis la imatge del premi (te la pots copiar del meu blog, si vols), perquè així els premiats sabran quin guardó és i se'l podran emportar al seu espai i tú també, si ho desitges. Però fes el que vulguis, només faltaria!
Volia dir-te que em considero una afortunada d'haver descobert el teu blog perquè m'omple molt i em satisfà llegir-lo. Les teves línies ens mostren a una persona plena d'excel.lents qualitats i d'una gran humanitat. Llegir-te és una sort i agraeixo cada segon que tinc per gaudir del teu blog. El teu blog és una delícia!
Petonets i gaudeix del premi!
Si tens algun dubte, m'ho pots preguntar. El meu E-mail és mjesusvs@gmail.com. Recorda que pots comptar amb mi i que em tens per allò que necessitis. Una abraçada

poca luz ha dit...

...muchísimas felicidades Dolors.

Me alegra mucho que Maria Jesús te haya otorgado este premio tan especial.

...y saber que también me lo hubieras dado es para mí otro premio.

Disfrútalo, viniendo de una persona que se me antoja tan entrañable es un lujazo.

...Felicidades a los premiados.

Desde tu "hora baixa" mi abrazo para todos.

Anònim ha dit...

Només sé que t'han donat un premi i ni tan sols sé de què però em sento feliç. I si te l'han donat és perquè el mereixes. No recordo si et vaig comentar algun cop que llegint-te m'arriba una sensació de pau, de tranquilitat. És la manera que tens d'expressar-te. Jo, darrerament no estic molt per la feina i el poc que he escrit és fruit de la ràbia i la impotència d'haver perdut a un ésser estimat, amb el dolor que aixó comporta. Tinc els ulls tèrbols i el somriure congelat. Trigaré a ser la mateixa encara que sé que hauré de fer un esforç. És per aixó que també us convido a visitar el meu blog, tot i que sóc conscient de que l'haig d'actualitzar. Fins aviat.

horabaixa ha dit...

Hola Neus,
Crec que tú també has rebut alguna "coseta", si no es molt demanar, rellegeix bé.
Anim dona !!!!
Un petó.

M.TeReSa ha dit...

Aaaaaaaaahhhhhhhhhhh, estic emocionada, bocabadada i esmaperduda !!!!!! ostres, ostres, ostres..... en primer lloc et felicito i et felicito perquè si el mereixes, i el mereixes per ser com ets i per transmetre el que transmets.
Entenc el sentiment que t’embarga dons m’has donat la oportunitat de sentir-ho jo també, moltes gracies, se que no en soc mereixedora dons també fa poc he començat però això m’encoratja a seguir i seguir millorant.
Un peto molt gran!!!!!
.......... ja t’espavilaré jo!!!!!!

aigua ha dit...

Hola horabaixa et torno la visita :)felicitats! per cert jo fins fa molt poc "era" de Barcelona. :)

aigua ha dit...

Moltes gràcies per les teves paraules al meu bloc horabaixa m'han emocionat.:)

peponita y venus ha dit...

hola!! yo siempre que pueda pasaré por aquí y leeré intentando entender lo que dices, muchas gracias por el premio. Yo también estoy de acuerdo porque a medida que he ido descubriendo más blogs, cada uno con su estilo, me he dado cuenta que hay blogs muuuy buenos con los que nunca me comparo pero que sí me aportan mucho. Agradezco mucho tus palabras porque siempre me animan a seguir. Un beso

adeu ha dit...

holaaaaa!!! parece k escribes en catalan?? y si digo parece es por k no estoy segura del todo... antes k nada gracias por revolotear y llegar a mi rinconcito y dejar la huella k estuviste por ahi... lei pero sinceramente entendi poco... habra otra manera de poder leerte?? y lo de mi nombre... no sabia k en catalan significaba eso, jeje ahora gracias a ti ya lo se... jeje

sabes la mayoria de los mexicanos somos muy querendones... asi k desde ya habitas en mi...

un besoteeeeeee.

Alma ser ha dit...

M'agraden el teus comentaris,fres naturals i sempre deien algo darrere de les paraules.Salutacions

M. J. Verdú ha dit...

Estic de nou amb tu, Dolors. Anima't i penjat el premi. Ja veuràs que maco que et queda!

Aleksander Nagi ha dit...

… paso para dejarte mi agradecimiento por tus palabras en el entrañable rincón de Nadaq, como también, por su valioso comentario en mi humilde rincón Opinión Diferente.

… aprovecho para extender una humilde invitación a mi otro rincón “La Canción De La Flor II”, que es por invitación que se hace a su Mail… si la aceptas, por cuestión de seguridad, le solicito enviarme un comentario a Opinión Diferente que no publicaré, pero si copiaré el Mail al cual la enviaré

… un abrazo con todo mi respeto

Marta ha dit...

HARABAIXA
Mira fa uns tres mesos que vaig començar amb el espai, sempre m¡ha donat la sensacio de que no estic a l'alçada de ningu, i em fa molta vergonya que em pugui llegir algu que conegui, es potser l'anonimat el que fa que de mica en mica hagi perdut una mica la por, pero moltes vegades he estat a punt de tancar el blog, em sentia superada per tot, pero despres sempre em deia que per mi es important el que faig, estic aprenent moltissim de tota la gent maravellosa que troves per aqui...i nomes aixo i les ganes d'apendre i creixa cada dia una micona mes fa que continui endevant....i es el que et vui transmetre, que siguis tu mateixa i endevant, segur que ho faras molt be.

petonicos, sempre per tu.