22 d’abril, 2008

aviat serà 23 d'abril

Ademès del dia dels enamorats, és el dia del llibre.Moltes editorials aprofiten a fer el llançament de llibres, signaran els exemplars els mateixos escriptors, és un dia de festa.
Molta gent comprará llibres que no lleguirà mai, que tampoc n’haurà sentit a parlar, però que no vol perdrés la festa, voldrà fer un regal. Els mitjans de comunicació parlaran de xifres milionaries. Èxits de vendes.
Fa molt temps vaig comprar un llibre. Encara està per desembolicar.

No fa massa, vaig fer un descobriment, els “blogs” . Escriure per plaer d’escriure. Deixant nua l’ànima sota els ulls i criteri de qui pugui lleguir-ho, des de llavors, tengo parte de mi tiempo ocupado en leer y disfrutar de unos “amigos” casuales o causales que conocí a través de Nadaq.
Gracias por aparecer por casualidad y pasear a través tuyo por un mundo de letras, música y sentimientos. Por abrir la puerta a ese entramado de personas cada vez más extenso que hemos coincidido.

Y haciendo referencia a una de las canciones que suenan de fondo al abrir tu blog “detalles” , por esa generosidad en tus comentarios. Porque esos detalles, hacen que mientras existamos recordemos. Y hoy precisamente por todo ésto te recuerdo.

Que tingueu tots un feliç dia.

dolors
22 d'abril 2008

2 comentaris:

poca luz ha dit...

...muchas gracias Dolors.

Ha sido una sorpresa de lo más grata. Tanto que casi me quedé sin palabras.

Es un honor aparecer en un post de quien admiro por su innata naturalidad al escribir, porque tus letras me llegan como en una voz tranquila, por tu aguda percepción al leer y porque además tú si que haces gala de una enorme generosidad.

Feliz dia para tí también.
Un abrazote grande.

...ah! la foto de M. Teresa es una pasada!

Praxis ha dit...

Gracies per les teves paraules. Et diré que no es fàcil trobar illes com aquesta i quan la trobes saps que per moltes tempestes que vinguin no la podran esborrar mai,... al menys del teu pensament.

M'agrada la sinceritat dels teus escrits, sobretot aquest del 23 d'abril. Seran els blogs de la gent els llibres del futur?. Seran els petits sentiments nostres aquests llibres?. si es aixi tu estas posant el teu granet de sorra per aconseguir-ho.

Enhorabona pel blog.
Una abraçada.