26 de maig, 2008

gràcies

gràcies Plugim Constant per el “premi dard 2008” , i moltes gràcies també a tu Eli per el “premio al blog luz de gas” sempre es agradable rebre aquestes atencions. Gràcies de nou Maria Jesús per el “premi amigos para siempre”, aquest em fa una il·lusió especial, ja que em recorda molt a la cançó de les Olimpíades de Barcelona, una època en la qual guardo molts i bons records.
I com que hi ha unes normes que només pel fet de ser normes em venen ganes de saltar-les. Intentaré fer un repartiment equitatiu.
Trio als cinc primers que em deixin un comentari en aquest post. Serà com un tres per un. N’estic segura d’haver fet una tria ben feta.
Cap d’aquests premis té sentit sense les vostres visites i sense els vostres comentaris.
Una forta abraçada a tots.
Felicitats als premiats !!!!!

dolors
26 maig 2008

*no se si sabré sortir-me en penjar el premi en aquesta pàgina*


gracias Plugim Cosntant por el “premi dard 2008”, y muchas gracias también Eli por el “premio al blog luz de gas” siempre es agradable recibir éstas atenciones. Gracias de nuevo Maria Jesús por el “premio amigos para siempre”, éste me hace una especial ilusión, ya que me recuerda la canción de las Olimpiadas de Barcelona, una epoca que guardo muchos y buenos recuerdos. Y como hay unas normas que sólo por el hecho de ser normas, tengo unas ganas enormes de saltarmelas. Intentaré hacer un reparto equitativo. Escojo a los cinco primeros que dejen un comentario en éste post. Será como un tres por uno. Estoy totalmente segura de haber acertado. Ninguno de éstos premios tiene sentido sin vuestras visitas y sin vuestros comentarios. Un fuerte abrazo a tod@s. Felicidades a l@s premiad@s !!!!! *no se si seré capaz de colgarlo en la pagina*

7 comentaris:

horabaixa ha dit...

Felicitats !!!!

Striper ha dit...

Eh moltes felicitats i enhorabona per aquest premis. Bon dilluns i bona setmana.

Alma ser ha dit...

Un on reconeixement a la teu magnifica llavor i a eixos tan evocadors.salutacions i felicitats

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

si algú et considera mereixedora d'ells serà per alguna cosa, o no? per cert, es lloable posar el text en català i en castellà, això diu força d'una persona.

M.TeReSa ha dit...

Arribo a temps????? jajajjajaja
aisssss be, de fet ho mereixen tambe altres aixi que deixare pas als demes.
Et felicito pels teus guardons, no en tinc cap dubte que els mereixes, ho se de bona tinta !!!!
Un petonas, esmorçem dema???

helena ha dit...

Moltes felicitats, no deixis d'escriure. Petonets.

M. J. Verdú ha dit...

Hola guapíssima el meu premi te'l tens ben merescut perquè ets una persona meravellosa i això ho reflecteixes en cadascuna de les paraules del teu blog, que és un espai acollidor, que m'encanta perquè és ple de sentiment. Et pots penjar els premis a través de Nuevas entradas i pitges un botó blau (té un paisatge de fons), que és el botó de baixar imatges. Si els que vols és baixar-te els premis al lateral del teu blog, ho pots fer a través de añadir elementos de página i després pitjar añadir imagen. Si tens qualsevol dubte o no t'ho he explicat bé, demana'm ajuda. Petonets, bonica.