05 de juny, 2008

al llarg del dia

passo unes quantes hores davant un ordinador, i des de fa un temps m’hi fixo.
Tan l’ordinador com el mòbil, tenen el rellotge en format digital.
Curiosament, molts cops que miro l’hora, una cosa hi ha que em sorprèn, marca les 11:11, 15:15, 22:22, sempre van aparellats.
De vegades son cap i cua 10:01, 13:31, 20:02 .......
Algun cop, s’adivinen números que coincideixen amb dates memorables, aniversaris, celebracions, PINS i combinacions numèriques que guarden grans secrets.
Hi ha una hora, les 00:00, que em transporta a un conte molt famós. Em ve sempre al pensament, quan la carrossa es va tornar carabassa.
N’hi ha una especialment simpàtica, quan marca les 00:07, que per atzar a la meva vida (laboral) és la numeració final del meu CD.
Quan truco per alguna avaria del PC, no puc deixar de fer, amb veu una mica socarrona, les tres últimes xifres. Com si a una pel·lícula estigués.

No sé què pensar... potser necessito unes vacances...un moment, sona el mòbil, ara són les ...18:18 h. Ostres !!!!! ara me n’adono de quin dia és el 06 del 06 ...

dolors
5 juny 2008

Durante el día, paso unas cuantas horas delante la pantalla de un ordenador, desde hace tiempo me fijo. Que tanto el ordenador como el movil tienen el reloj en formato digital. Será curiosidad pero muchas veces que miro la hora, hay algo sorprendente, las 11:11, 15:15, 22:22, siempre números aparejados. Otras veces son capicua 10:01, 13:31, 20:02.... otras, aparecen números que coinciden con fechas memorables, aniversarios, celebraciones, PINS y combinaciones numericas que ocultan grandes secretos. Cuando marca las 00:00 mi imaginación me lleva a un cuento muy famoso, el de la carroza que se convierte en calabaza. Hay otra especialmente simpática, las 00:07, que por azar de mi vida (laboral) es la numeración final de mi CD. Cuando llamo por alguna averia en mi PC, no puedo dejar de hacer, con voz algo socarrona, las tres últimas cifras. Como si estuviese en la pelicula. No se que pensar.... quiza necesite unas vacaciones..... un momento, suena el movil, son las..... 18:18 h. Ostras !!!! acabo de darme cuenta de que estamos en el dia 06 del 06.....

19 comentaris:

Striper ha dit...

Ostres si dema 06 06 i ales 06 tres 666 el diable.

poca luz ha dit...

35 CUR1OSO COMO L4 NUM3ROLO6I4
1NFLUY3 3N NU35TR4 V1D4.

N1Ñ4, NO S4835 COMO T3 ECH48A D3
M3NO5!!!

B35O5.

peponita y venus ha dit...

Me gusta la gente que suele fijarse en este tipo de detalles porque yo también lo hago, concretamente yo miro las matrículas y relaciono los números con las fechas de cumpleaños, entonces ese coche me corresponde. Un beso

M.TeReSa ha dit...

Ostres quina paranoia!!!!! aissss el meu RQ es 468 , això no diu res oi???
Es curiosa la teva observació, ara t’explicaré un secret a mi em va donar una temporada per sumar els números de les matricules dels cotxes combinant els números fins arribar a 21, creia que em donava sort i cotxe que veia matricula que sumava, en definitiva un altre paranoia.
Be 007 jeje, (això no ho sabia jo), ens veiem cap a les 10.00 del 06-08.

petonetsssss

aigua ha dit...

Tenim la blogaire 007!!!! quant et preguntin el teu nom has de dir soc baixa...horabaixa...ho sento no he pogut evitar!!!!hehehe :)

Si que és curios això dels números...em sembla que mires molt el rellotge... .)
petonets

yraya ha dit...

Yo también me fijo en las numeraciones de reloj de la mesilla, y hago cabalas con las fechas de nacimientos, ay no sé esto es raro o qué?
Una abraçada

Anònim ha dit...

Hloa hobairaxa,

Els nemúros snó qelocum éms qeu dítigs per campotr. Tot és quaficantible i qusealvol xirfa és sifigniticava.

Preò jo sóc un hemo de llertes.

Sacitaluons

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

ostres! si escrius el post el dia 05 del 06 i sona el telefon quan són les 18:18 i t'adones que és el dia 06 del 06......mamà tinc pooooorrrrr!!!!!

Anònim ha dit...

ja et trobava a faltar, ahir mateix t´ho deia, oi?........... per aixo el teu somriure ?
Es fantastic!!! tots tenim petits secrets i petits "jocs mentals" que ens distruen i creiem que que som diferents, pero ho curios, es que quan ho diem en "veu alta" ens adonem que les persones no som tant diferents i tenim mes coses en comu del que ens pemsem.

una forta abraçada

a veure si avui aixo arriva...jejeje

Aprendiza de risas ha dit...

A mí también me llama mucho la atención la combinación caprichosa numérica. Cuando estoy en un semáforo, la matrícula del coche de delante es capicúa; ahora miro el reloj y son las 20:20... ¿Coincidencia?

Es pura magia, Horabaixa...
Besitos,

PD: Es una pena que no suba el comentario automáticamente, porque comprobarías este truco numérico de la vida (el de las 20:20...)

M. J. Verdú ha dit...

T'he deixat unes paraules i unes roses per a tu al meu blog amb tot el meu afecte

peponita y venus ha dit...

Hola!!! tengo curiosidad con el nombre de tu blog, hora baja ¿a qué parte del día hace referencia? es que estoy recopilando ideas, espero que enseñarte el resultado pronto. Un beso

poca luz ha dit...

...pásate por la isla, me gustaría que escucharas algo.

Buen domingo!

AmetS ha dit...

"La casualidad es un desenlace, pero no una explicación."

Es dificil entender el porque pasan este tipo de cosas y esque ningun numero es mejor que otro, todos nos son necesarios en algun momento de nuestras vidas..

En numero O es el que mas me gusta, por su significado,como nada, lo indeterminado, lo inexistente.
Pero al ser previo a todo número alude a la eternidad anterior a la sucesión y al tiempo.
Representa lo que no es pero puede ser, o lo que ya ha sido. Puesto a la izquierda de cualquier número lo reduce, puesto a la derecha lo aumenta.
Por lo tanto puede ser todo o nada.

Y asi es que durante el dia vemos mas ceros de lo que imaginamos...
Es un mundo que permanece en este mundo y que nosotros vivimos constantemente.

Me ha encantado el texto. ;)

Etèria ha dit...

Jajaja... Es curios, si, com tu dius. Jo tinc la mala costum d'anar sumant el números de les matriculas fins fer un de sol.

Coses que pasen.

Anònim ha dit...

És curiós, però jo també m'hi fixo, i molt. Crec que en som molts els qui aquests detalls amb (o sense) importancia els hi dedique uns quants segons, com a mínim els suficints per a escriure sobre ells. Una abraçada.

Anònim ha dit...

tu cuerpo parando el aire....
es como volar....volando.

Alada ha dit...

Hola.. jo tambe feia lo mateix.
Avans de mes jove mirave les matricules, els cap i cues.
Ere una gran mania, hui en dia, ja no tant.
Pero tinc altres manies, jejej
els numeros son magics y no mes tenim del 0 al 9 i es fan autentiques maravilles i permutes.
Petons

pluja ha dit...

Quina gràcia aquest post horabaixa! A mi em passa el mateix!! jajaja! però a mi em passa amb el rellotge del cotxe. Condueixo bastant i el rellotge del cotxe és digital i també m'hi paro a reflexionar! (ja veus quina poca feina tinc mentre condueixo!)